Στη Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν στάσεις εργασίας, παράλληλα το πρωί της Τρίτης (25/02) σημειώθηκε μεγάλη συγκέντρωση.
Αφορμή για την κινητοποίηση που θα επαναληφθεί αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 2:30 μετά το μεσημέρι είναι η διαβούλευση για το Νομοσχέδιο που αφορά στις συγχωνεύσεις Δ.Ε.Υ.Α.
Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι στην περίπτωση που εφαρμοστούν αυτά που προβλέπει το Νομοσχέδιο καταργούνται όλα τα εργασιακά δικαιώματα που με μεγάλους αγώνες είχαν κατακτήσει ενώ έντονα αρνητικές επιπτώσεις θα υπάρξουν για τους καταναλωτές.
Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου Ευθύμιος Γρίβας και ο Διευθυντής Χριστόφορος Κωστάκης.
Το AgrinioTimesTV ήταν εκεί και σας μεταφέρει την ανάλυσή τους γιατί το Σχέδιο Νόμου θα δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και σε έργα προς υλοποίηση, οδηγώντας σε απαξίωση των Δ.Ε.Υ.Α.:



Διαβάστε επίσης: Νεάπολη Αγρινίου: Προσωπικό του Δήμου έσπευσε στο σημείο – Στον «αέρα» κολώνα ηλεκτροφωτισμού
Πηγή: Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου: Ξεκίνησαν οι στάσεις εργασίας – Μεγάλη συγκέντρωση έξω από το κτίριο







Σχετικά Άρθρα
Αφροδίτη Γιαννοπούλου: Άφησε την τελευταία της πνοή η 70χρονη, πένθος στη Ναύπακτο
Αμβρακικός Κόλπος: Μητέρα δελφίνα δεν έφευγε στιγμή από το νεκρό μωρό της
Πανεπιστημιακά Τμήματα στο Αγρίνιο: Μόνο η Πανσπουδαστική συμμετέχει στις Φοιτητικές Εκλογές, μεγάλη η συμμετοχή