Δημιουργία ζώνης πυροπροστασίας στον Πρόδρομο, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών)
- Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Αυτή την φορά στον Πρόδρομο προχώρησε στη δημιουργία ζώνης πυροπροστασίας για τον οικισμό.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.





















Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο