Διαγραφή της Μαργαρίτας Σερπάνου από την Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς»

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ», Παναγιώτη Καψάλη, προς τα μέλη της και λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 ως ισχύει προχώρησε μετά από ενημέρωση από τον επικεφαλής, σε ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της ως εξής:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ:

Την διαγραφή από την δημοτική ομάδα «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» της Δημοτικής Συμβούλου, Μαργαρίτα Σερπάνου , διότι με τις ενέργειές της αυτοβούλως έθεσε εαυτό εκτός δημοτικής ομάδας μη έχοντας το σθένος να προβεί με επιστολή της σε ανεξαρτητοποίησή της.

Οι φήμες που διακινούνταν εδώ και πολύ καιρό τελικά επιβεβαιώθηκαν όταν πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της από άλλη παράταξη.

Διαγράφουμε και θέτουμε εκτός δημοτικής ομάδας την Μαργαρίτα Σερπάνου και της ευχόμαστε να επιτύχει στους νέους ρόλους της που ανοίγονται διάπλατα μπροστά της, στην πολιτική της καριέρα.

Από σήμερα 13/07/2023 και ώρα 13:00 θεωρείται ανεξάρτητο μέλος του δημοτικού συμβουλίου, μη ανήκοντα σε κάποια δημοτική παράταξη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει να ενημερώσει την διαγραφείσα Δημοτική Σύμβουλο και να προβεί σε όποιες ενέργειες απαιτούνται.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΜΑΛΙΑ

ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ