Ο Διαμαντής Καραναστάσης παραιτήθηκε από Βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας – Στη θέση του η Έλλη Ρούσου ως επιλαχούσα των τελευταίων Εκλογών.
Την έδρα του παρέδωσε σήμερα ο Βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης προκειμένου όπως είπε ο ίδιος να αφοσιωθεί στον Πολιτισμό.
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Διαμαντής Καραναστάσης από Βουλευτής του Κόμματος Πλεύση Ελευθερίας.
Ο Διαμαντής Καραναστάσης, παραιτήθηκε από βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2025 και πραγματοποίησε μία αρκετά δηκτική ανάρτηση στα social media, με έντονο συναισθηματικό φόρτο.
Μεταξύ άλλων, ο Διαμαντής Καραναστάσης ευχαριστεί προσωπικά την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου για την απόλυτη εμπιστοσύνη της.
Διαβάστε επίσης: Αλέκος Φλαμπουράρης: Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο πρώην Υπουργός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μισθοί… 20 ημερών, το κόστος ζωής και η ακρίβεια… αδειάζουν το πορτοφόλι
Stoiximan SL1 – Μπένι Ενκολόλο: Απομένει το «ΟΚ» της Αγρινιώτικης Π.Α.Ε. και συνεχίζει στην Κίνα!
Stoiximan SL1 – Χρήστος Κόντης: «Ο Παναιτωλικός πίεσε κι εμείς είχαμε το άγχος του αποτελέσματος»