Μεγάλες ελπίδες έχουν οι συνταξιούχοι που έχουν υποβάλει ή θα υποβάλουν αγωγές έως τον Απρίλιο, για να λάβουν τα αναδρομικά στα «κομμένα» δώρα και τις επικουρικές, εν όψει της απόφασης του ΣτΕ, η οποία πρόκειται να εκδοθεί μέχρι το Πάσχα.
Ήδη με τρεις νέες αποφάσεις του το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάνθηκε ότι «η κυβέρνηση υποχρεούται να δώσει 800 ευρώ για τα δώρα του 11μήνου (Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016) σε όλους τους συνταξιούχους ή τους κληρονόμους τους».
Πρόκειται για τις (υπ’ αριθ. 632/2020, 811/2020 και 843/2020) αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποτελούν μεγάλη δικαίωση για όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους που είχαν αποκλειστεί παράνομα από τα αναδρομικά του 11μήνου. Με τη δημοσίευση τέτοιων αποφάσεων, ουσιαστικά, τα Πρωτοδικεία καλούν την κυβέρνηση να εφαρμόσει ορθά την τελευταία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα εν λόγω αναδρομικά.







Σχετικά Άρθρα
Λιμενικό Σώμα: Προσάραξη δύο Ιστιοφόρων σκαφών στη Λευκάδα
Ευφροσύνη Καψάλη: Στο Καινούργιο Αγρινίου το τελευταίο «αντίο» στην ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί και ταυτοποιήθηκε μέσω DNA
Το Πανελλήνιο Σωματείο Πυροσβεστών – Δασοκομάντος πρότεινε την ίδρυση Ε.ΜΟ.Δ.Ε. στην Αιτωλοακαρνανία!