Δήλωση Κ. Μπακόπουλου στο Antenna-Star.gr για τα νέα προβλήματα του Νοσοκομείου

Τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Αγρινίου ολοένα και πληθαίνουν. Από την Πέμπτη βρίσκεται εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος ενώ σήμερα, Σάββατο (4/9) δεν εφημερεύει κανένας γιατρός στη χειρουργική κλινική. 

  • Γι’ αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) ζήτησαν από τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Μπακόπουλο να τοποθετηθεί και εκείνος μετ’ χαράς θέλησε να απαντήσει.

«Για καθαρά τεχνικούς λόγους ο αξονικός τομογράφος είναι εκτός λειτουργίας εδώ και 2-3 μέρες περίπου. Περιμένουμε τη Δευτέρα να μας πουν ολοκληρωμένα ποια είναι η βλάβη και τι χρειάζεται για να φτιαχτεί. Όσο για το άλλο θέμα να πω ότι δεν υπάρχει εφημερεύον χειρουργός. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με την αναστολή εργασίας όσων δεν έχουν εμβολιαστεί. Οι χειρουργοί απλά ολοκληρώνουν τις εφημερίες τους που είναι υποχρεωμένοι να κάνουνε και περισσεύουν οι μέρες. Το θέμα είναι γενικότερο και ότι κάποιος χειρουργός έφυγε, τέλειωσε το επικουρικό του και δεν έχει αντικατασταθεί. Οτιδήποτε χρειαστεί χειρουργικό κάποιος θα πάει στο Μεσολόγγι».


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – Antenna-Star.gr)