Στο Αγρίνιο βρέθηκε χθες (Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022) ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου για θέματα τα οποία σχετίζονται με την λειτουργία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου.
- Στο επίκεντρο της συνάντησης η ανέγερση φοιτητικής εστίας σε χώρο Δημοτικής έκτασης που θα παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών για τον συγκεκριμένο λόγο, μάλιστα ο Δήμαρχος υπέδειξε στον κ. Μπούρα συγκεκριμένο οικόπεδο.
Αναμφισβήτητα μία πολύ καλή εξέλιξη μιας και η δημιουργία υποδομών του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, ζητούμενο χρόνων, θα ενδυναμώσει και δώσει νέα δυναμική στην λειτουργία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην πόλη.
Να σημειωθεί, ό,τι συζητήθηκε και το θέμα της ίδρυσης τμήματος κτηνιατρικής στο Αγρίνιο, πρόταση του Δημάρχου που έχει υιοθετήσει πλήρως ο κ. Μπούρας.
Σ.Τ.







Σχετικά Άρθρα
Εμπεσός Βάλτου: Δεκάδες Αθλητές Αλεξίπτωτου Πλαγιάς λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Χωρίς Γεβγένι Κουτσερένκο με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ.
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός: «Η Α.Ε. Μεσολογγίου πρέπει να επιστρέψει στα Γήπεδα και η Ε.Π.Σ. είναι εκείνη που πρέπει να συναινέσει»