Ο Δημήτριος Λιαπίκος του Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία του πνοή στα 51 του, πενθεί για την απώλειά του η Γουριά Ι.Π. Μεσολογγίου.
Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ι.Π. του Μεσολογγίου η είδηση του θανάτου του Δημητρίου Κωνσταντίνου Λιάπικου, σε ηλικία μόλις 51 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 23 Αυγούστου 2025, στις 12:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γουριάς Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 12:00 μ.μ., ώστε συγγενείς και φίλοι να απευθύνουν το τελευταίο «αντίο».
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ειρήνη, τον γιο του Κωνσταντίνο, τα αδέλφια του Παναγιώτη και Ηλία, τη μητέρα του, καθώς και λοιπούς συγγενείς.
Η τοπική κοινωνία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Πασιόπουλος για Μιχάλη Μπιλάλη: «Υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια την κοινωνία του Μεσολογγίου»
Πηγή: Δημήτριος Λιαπίκος: Η Γουριά Ι.Π. Μεσολογγίου πενθεί για την απώλειά του στα 51 του







Σχετικά Άρθρα
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ψήφισμα για την απώλεια της Μαρίας Μπίμπα
Αικατερίνη Χαμάλη: Η Κατούνα πενθεί για τον θάνατο της 42χρονης μητέρας
Ρίζα Ναυπακτίας: Φωτιά σε χωράφι έκαψε μέρος αποθήκης, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής