Ο Δημήτριος Σαρισαββίδης του Χαράλαμπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών – Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγρινίου το τελευταίο «αντίο».
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2026 και ώρα 11 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 10:30 και θα τη συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Να σημειωθεί πως ο ενταφιασμός θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (28/03): Βροχές και καταιγίδες στο Αγρίνιο, έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γλίτωσε τα χειρότερα ο 83χρονος οδηγός μετά το τροχαίο με εκτροπή του Ι.Χ. στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Ιτέας
Πράξη Αγάπης απ’ όλο το Αγρίνιο για τον 16χρονο Λάμπρο: Μια ανάσα από το 100% των χρημάτων για την επέμβαση!
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο γιατί απείλησε φραστικά ιδιοκτήτη και με αιχμηρό αντικείμενο πολίτη