Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Στηρίζω τον Ανδρέα Λοβέρδο»

Δημόσια δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας Λοβέρδου για την αρχηγία του ΚΙΝ.ΑΛ. έκανε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος – Το «ευχαριστήριο» tweet του Ανδρέα Λοβέρδου

  • Δ. Κωνσταντόπουλος: «Στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο» δήλωσε μεταξύ άλλων, ακολουθεί το απόσπασμα:

«Γ. Πολίτης: Θα σας ρωτήσουν οι ψηφοφόροι σας. Πηγαίνουμε για αρχηγό με τρεις υποψήφιους. Ποιον στηρίζεις εσύ Δημήτρη Κωνσταντόπουλε, εσύ που σε ψηφίσαμε;

Δ. Κωνσταντόπουλος: Κύριε Πολίτη, με σεβασμό σε όλους τους υποψήφιους και μιας και έρχονται καταστατικές διαδικασίες και περί τα τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε και τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί πραγματικά ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαστε και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το κόμμα που άλλαξε τη χώρα, εγώ προσωπικά στο πνεύμα της εμπειρίας, της επιστημοσύνης και της κοινοβουλευτικής διαδρομής του κυρίου Λοβέρδου, θα στηρίξω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο. Και θα τον στηρίξω γιατί πιστεύω ότι ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος που χρειάζεται σήμερα η παράταξη, Δεν χρειάζεται πολιτική ομπρέλα και μιας και όλοι γνωρίζουν για την αδερφική μας σχέση ένα έχω να πω: δεν στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο μόνο με το συναίσθημα. Στηρίζω τον Ανδρέα τον Λοβέρδο με τη λογική γιατί θεωρώ ότι αύριο με την εμπειρία του, την επιστημοσύνη του, με την κοινοβουλευτική του διαδρομή μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με το οποίο πραγματικά ευελπιστούμε να επιστρέψουμε.

Γ.Π.: Άρα θέλετε να το ξαναπούμε και ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.Κωνσταντόπουλε;

Δ.Κ.: Πυρήνας της δημοκρατικής παράταξης είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεγαλώσαμε και ήρθε η ώρα να ξαναβγεί μπροστά και με σύμβολο μας τον ήλιο να δώσει μια νέα ελπίδα στην κοινωνία.»

Η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλο και συνάδελφο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ⁦‪@dkonstantop‬⁩ για τη δημόσια στήριξη, την ανεκτίμητη συμβολή και την παλικαρίσια στάση του στον αγώνα για την ολική επαναφορά της παράταξής μας #Andreas»