Ο Δημήτρης Σούρας, έφυγε από τη ζωή και το πρωί του Σαββάτου πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο»
Ο διακεκριμένος ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον ιατρικό κόσμο και τους αγαπημένους του. Ο θάνατός του αποδίδεται σε σοβαρή σηψαιμία, συνέπεια αποστήματος.
Ο εκλιπών, γεννημένος στον Βόλο, αφιέρωσε τη ζωή του στην ψυχιατρική. Τα τελευταία 20 χρόνια διετέλεσε διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε πολλούς ασθενείς.
Η κηδεία του τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με την παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων, οι οποίοι αποχαιρέτησαν έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο.







*Φωτογραφίες: Eurokinissi
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Πηγή: Δημήτρης Σούρας: Πλήθος κόσμου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο»







Σχετικά Άρθρα
Βάιος Μουτόπουλος: Απέραντη θλίψη στα Τριανταίικα Αγρινίου για την απώλεια του 38χρονου
Τρίκαλα – Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Συνελήφθη εκ νέου ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση των κατηγοριών
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας δύο παιδιών έχασε αιφνίδια τη ζωή του