Ο Δήμος Αγρινίου ζητά από τους πολίτες να λάβουν μέρος -αν το επιθυμούν- στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για το 2025 – Έως 31 Οκτωβρίου οι δηλώσεις.
Πιο αναλυτικά:
Ο Δήμος Αγρινίου προγραμματίζει και φέτος, ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, συλλόγων, φορέων και εθελοντών της πόλης μας.
Ενόψει της προετοιμασίας, ο Δήμος Αγρινίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από τις 10:00 – 13 :00, στο τηλέφωνο: 2641360614 (κα. Χριστίνα Μπαλάσκα) ή στο E-mail: politismos@agrinio.gr.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 31/10/2025
Διαβάστε επίσης: 454η Επέτειος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου: Μία μοναδική βραδιά μνήμης, ιστορίας και πολιτισμού στο Ενετικό Λιμάνι
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Μουσείο Άλατος: Ο Αιτωλοακαρνάνας Νίκος Αλιάγας στη νέα έκθεση της «Διεξόδου»
Αιτωλικό: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση «Το Παλιό Ουζερί»
52ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. – Οδηγητή: Με Γιάννη Καρναβιά και Λαϊκό Γλέντι στην Πλαζ Ναυπάκτου