Νέο πρόγραμμα εκτενών παρεμβάσεων στα σχολεία με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας τους υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου.
- Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση: «Μονώσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου Αγρινίου» συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
Πρόκειται για εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών οι οποίες δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
«Μια ακόμη παρέμβαση στα σχολεία του Δήμου μας. Δεν κάνουμε οικονομία προσπαθειών όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές και συντηρούμε τα κτίρια», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1: «Χωρίς τους συμπαίκτες μου δε θα κατάφερνα τίποτα», δήλωσε ο Αγρινιώτης Σωτήρης Κοντούρης
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αγωνιούν για τον Χάρη Μαυρία ενόψει του «τελικού» με τον Αστέρα Aktor
Stoiximan SL1 – Λάμπρος Σμυρλής: «Ήταν ένα κακό φεγγάρι για τον Παναιτωλικό και πέρασε»