Δήμος Αγρινίου: Δωρεά εξοπλισμού σε Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας ο Δήμος Αγρινίου λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στις δομές Υγείας της χώρας λόγω της πανδημίας προχώρησε σε δωρεά απαραίτητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού
(Η/Υ και εκτυπωτές) και ενός ψυγείου αποθήκευσης φαρμακευτικού υλικού, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αγρινίου.

  • Από την πρώτη στιγμή που με ενημέρωσε ο Δ/ντης κ.Σκορδάς για τις ανάγκες του Κ.Υ σε συνεργασία με το Δήμαρχο και ύστερα και από απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο κινήθηκαν οι διαδικασίες στη Δ/νση Οικονομικού για την Προμήθεια αλλά και στη Δ/νση Προγραμματισμού για την εγκατάσταση έπειτα και σύνδεση με το Πληροφοριακό σύστημα υγείας.

Θυμίζω πως ήδη είχε κατατεθεί από το Δήμο Αγρινίου Χρηματικό ποσό στη Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας για την ενίσχυση του στην αντιμετώπιση της Πανδημίας.

«Η υγεία είναι το σπουδαιότερο αγαθό. Ο Δήμος οφείλει και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχύσει τη δημόσια υγεία. Προσπαθούμε, ακόμα και πέρα από τις αρμοδιότητές μας, στηρίζοντας γιατρούς και νοσηλευτές που αποτελούν τον κορμό του δημόσιου συστήματος υγείας. Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε».

Βασίλης Φωτάκης