Δήμος Αγρινίου: Ισχυρή υποψηφιότητα της Κατερίνας Κουτσουπιά

Δήμος Αγρινίου: Ισχυρή υποψηφιότητα της Κατερίνας Κουτσουπιά

  • «Στην πόλη που ζω, το Αγρίνιο, επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη συνδιαμόρφωση του τοπικού μας μέλλοντος, ως γυναίκα και κυρίως ως μητέρα.

Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πόλη και έναν Δήμο που θα εμπνέει και θα προσελκύει αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και τα συντριπτικά πλεονεκτήματα του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής».

Με αυτήν την πρώτη δήλωση ξεκινά τον δικό της αγώνα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου η Κατερίνα Κουτσουπιά με τον συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» του υποψήφιου Δήμαρχου Κώστα Πιστιόλα.

Η Κατερίνα Κουτσουπιά γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στο περιβάλλον μιας πολύτεκνης οικογένειας στη Νεάπολη Αγρινίου.

Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Αθήνας και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επαγγελματικό της ξεκίνημα πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της, ως Νοσηλεύτρια, σε κατασκηνώσεις ΑμεΑ στο Καβούρι και τον Άγιο Ανδρέα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου της Κύπρου στον Τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ενώ σήμερα βρίσκεται στο εξάμηνο πρακτικής σε δεύτερο μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Η παρουσία της στον χώρο της Αυτοδιοίκησης δεν προέκυψε ως «κεραυνός εν αιθρία» μιας και είναι εκλεγμένη σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Νεάπολης.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της στην κοινωνία και στον πολιτισμό μιας αφού είναι επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου ενώ αποτελεί ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων.

Μαζί με τον σύζυγό της, Δήμο Μπέτσικα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Με τις παραπάνω συστάσεις η Κατερίνα Κουτσουπιά αναπτύσσει μια ισχυρή κοινωνική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» του Κώστα Πιστιόλα και σίγουρα δικαιούται μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου την επόμενη Αυτοδιοικητική περίοδο.