Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημέρωσε την 7η Φεβρουαρίου πως το Γενικό Λύκειο της πόλης εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».
Πιο αναλυτικά:
Την ένταξη του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» εξασφάλισε ο Δήμος Αμφιλοχίας, αξιοποιώντας το πρόγραμμα για την ανακαίνιση σχολικών μονάδων, που προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.
Οι εργασίες που προβλέπονται περιλαμβάνουν:
-χρωματισμούς εξωτερικής – εσωτερικής τοιχοποιίας
-κατασκευή/επισκευή/ανακαίνιση WC και WC ΑΜΕΑ
-κατασκευή/επισκευή ράμπας ΑΜΕΑ
-κατασκευή/επισκευή γηπέδου μπάσκετ ή παιδικής χαράς
-προμήθεια – εγκατάσταση/επισκευή ανελκυστήρα, όπου είναι εφικτό
Ο Δήμος Αμφιλοχίας με την αγαστή συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών του απέστειλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη της σχολικής μονάδας στη χρηματοδότηση, προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσουν και οι σχετικές εργασίες.
Φορέας υλοποίησης του Προγράμματος είναι η ανώνυμη εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» του Ελληνικού Δημοσίου.
Διαβάστε επίσης: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Από 10 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις τάφων στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού
Πηγή: Δήμος Αμφιλοχίας: Το Γενικό Λύκειο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Ουνάι Γκαρσία θα χειρουργηθεί αλλά μάλλον δεν συνεχίζει, ανανεώνει ο Μλάντεν!
Παπαναστασίου – Ζαρκαβέλης: «Το Αγρίνιο υποδέχεται τον πρώτο μεγάλο τερματισμό του Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026»
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά