Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 15/11/2022 και ώρα 9:00-12:00 θα υλοποιηθεί δράση ενημέρωσης και πρόληψης με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη» στην Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου (Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη).
- Η δράση θα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από ειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα θα γίνει και διανομή έντυπου-ενημερωτικού υλικού, αλλά θα δοθούν και οδηγίες για περαιτέρω έλεγχο όπου κριθεί αναγκαίο.
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι:
Κέντρο Κοινότητας: 2631363425-431







Σχετικά Άρθρα
Δήμος Πατρέων: Αντικατάσταση φωτιστικών με νέου τύπου led σε Πλατείες και Δρόμους
Χριστίνα Σταρακά: «Η διατήρηση των ΕΛ.ΤΑ. στο Θέρμο δεν είναι ένα τοπικό αίτημα»
Μάριος Οικονόμου: Τα Ιωάννινα, ο Παναιτωλικός και συνολικά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είπαν «αντίο» στον 33χρονο