Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 15/11/2022 και ώρα 9:00-12:00 θα υλοποιηθεί δράση ενημέρωσης και πρόληψης με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη» στην Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου (Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη).
- Η δράση θα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από ειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα θα γίνει και διανομή έντυπου-ενημερωτικού υλικού, αλλά θα δοθούν και οδηγίες για περαιτέρω έλεγχο όπου κριθεί αναγκαίο.
Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι:
Κέντρο Κοινότητας: 2631363425-431
Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (19/09): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ολυμπία Νικολοπούλου: «Έφυγε» σε ηλικία 104 ετών – 19 Σεπτεμβρίου στην Παραβόλα η Εξόδιος Ακολουθία
Ο Καιρός (17/09): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία