Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ειδική συνεργάτης της παράταξης του Ν. Καραπάνου η Πηνελόπη Σιδηρά

Ο Eπικεφαλής του Συνδυασμού «Μεσολόγγι ξανά μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, Νικόλαος Καραπάνος προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με την κα. Πηνελόπη Σιδηρά.

  • Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ειδική συνεργάτης της Παράταξής μας και μέλος της Ομάδας μας «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά» αναλαμβάνει η Πηνελόπη Σιδηρά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη στον τομέα της Ενέργειας και στον Πρωτογενή Τομέα.

Με ένα βαρύ βιογραφικό με γνώσεις και εμπειρία αλλά και με αγάπη για τον τόπο μας έχουμε τη τιμή να την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.

Η Πηνελόπη Σιδηρά είναι Χημικός με Μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Αποβλήτων και στην Επιστήμη Υλικών, με Μελετητικό Πτυχίο κατ.27 για Περιβαλλοντικές Μελέτες.

Είναι Επικεφαλής Επιθεωρητής συστημάτων ISO και GlobalG.A.P. και με μακρόχρονη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως project manager σε μεγάλα κτιριακά έργα, σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς, εγκαταστάσεις Net Metering και σε μονάδα Βιοαερίου, Υπεύθυνη Παραγωγής και Ασφάλειας Τροφίμων σε Τυροκομική μονάδα και πλέον διαπρέπει ως Ελεύθερη Επαγγελματίας».