Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου υπενθυμίζει πως η Ηρώ Σαΐα το Σάββατο (09/08, 21:00) θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Αρχαία Πλευρώνα!
Μια μέρα απομένει για τη συναυλία με την Ηρώ Σαΐα στο τραγούδι και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και το τραγούδι, «Τραγούδια του Ερώτα και του Φεγγαριού», που συνδιοργανώνουν για την αυγουστιάτικη πανσέληνο ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας, το Σάββατο, 9 Αυγούστου στις 21:00 στην Αρχαία Πλευρώνα.
Μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη συναίσθημα, πάθος και μουσική, με τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για τον έρωτα, σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, από τον επερχόμενο δίσκο του με την Ηρώ Σαΐα, σας περιμένει στον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας.
Τραγούδι – Επιλογή Τραγουδιών: Ηρώ Σαΐα
Πιάνο – Τραγούδι: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Τσαντέ
Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου
Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης: Δήμος Ναυπακτίας: 11 Αυγούστου «Μουσική για Τρεις» στον Κήπο του Αρχοντικού Μπότσαρη
Πηγή: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου – Ηρώ Σαΐα: Σάββατο, 9 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην Αρχαία Πλευρώνα!







Σχετικά Άρθρα
Περικλής Κίτσος: Ο Μεγάλος Νικητής του 3ου Διαγωνισμού Μουσικής Δημιουργίας της Γ.Ε.Α.!
Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου: Δείτε live τον 3ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας
Το Μουσικό Σχολείο Πειραιά στο Μεσολόγγι με τη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Με λογισμό και μ’ όνειρο»