Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξηρομέρου και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-14:00, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».
- Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξηρομέρου, την 6η Υ.ΠΕ και το Κ.Υ. Μύτικα, διοργανώνουν στο Κ.Υ. Μύτικα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-14:00, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών «Η γνώση σώζει ζωές».
Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), και θα λάβουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο, απευθυνθείτε εργάσιμες ημέρες και πρωϊνές ώρες:
Για Αστακό στο τηλέφωνο 2646041482.
Για Μύτικα στο τηλέφωνο 2646081016.








Σχετικά Άρθρα
Star Channel – «Ο Τροχός της Τύχης»: Περιορίστηκε στα 2.900 ευρώ ο Μεσολογγίτης Τάσος
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραμονή Σαρακοστής ο Αιτωλικιώτης καλλιτέχνης «κόλασε» το κοινό μέσα στη σάουνα!
Αίγιο: Συνελήφθη ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους, αγωνία για τον 15χρονο που χειρουργήθηκε