Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «”ΒΙΟΨΙΑ” στα θύματα έμφυλης βίας», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/2022 και ώρα 06:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
- Dr Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ.
- Αμαλία Βούλγαρη, Περιφ/κή Σύμβουλος Αιτ/νίας, εντεταλμένη Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων και Πρόεδρος της Περ/κής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας.
Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου, του Δήμου Ξηρομέρου, της Κοινότητας Αστακού και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΙΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΓΚΟΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΑ ΒΑΪΑ







Σχετικά Άρθρα
Ε.Ρ.Τ.3 – «Project Περιφέρεια»: Μεσημέρι Σαββάτου (25/04) επικεντρώνονται στην Ιόνια Οδό
ΑΝΤ1 – «Rouk Zouk»: «Δεν είμαι από την Ποταμούλα, είμαι από άλλο χωριό του Αγρινίου», είπε η Αμαλία Σύρρου
ΣΚΑΪ: Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου με τις «Μπλε Ώρες» και το «Αντώνιος και Κλεοπάτρα»