«Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγρινίου για τις επόμενες γενιές» (Video)

«Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγρινίου για τις επόμενες γενιές», αναφέρει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και εκ νέου Υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και συνεχίζει:

  • Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το σημαντικό έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου. Ένα έργο που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγρινίου για τις επόμενες γενιές.

Η παρέμβαση προβλέπει την αντικατάσταση του υφιστάμενου κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου, συνολικού μήκους 15.650 μέτρα, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων Επεξεργασίας

Πόσιμου νερού και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού συνολικής ονομαστικής ισχύος 950kw σε ιδιόκτητο χώρο της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου.

Τέλος, υπογραμμίζει τα εξής: «Αποτελεί δικαίωση μεγάλων προσπαθειών η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και πραγματικά αισθανόμαστε περήφανοι για την υλοποίησή του.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον ουσιαστικά έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Αγρινίου. Ο νέος αγωγός είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς υδροδότησης που έχουν κατασκευαστεί στην χώρα μας ενώ η νέα μονάδα διύλισης είναι μία από τις πλέον σύγχρονες παγκοσμίως. Ένα έργο που έχει ανάγκη ο τόπος».