Μετά από δύο χρόνια πανδημίας το City Trail επανήλθε ξανά στην πόλη του Αγρινίου. Λίγα λεπτά μετά τις 10 ξεκίνησε αυτή η πολύ σημαντική διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας.
- Η διοργάνωση έχει δύο διαδρομές σε άσφαλτο και σε χώμα (μέσα στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου). Η πρώτη διαδρομή είναι κάτι παραπάνω από 5 χιλιόμετρα και η δεύτερη περίπου 12,5 χιλιόμετρα. Να σημειωθεί πως όσοι έλαβαν μέρος δεν πλήρωσαν τίποτα.
Οι συμμετοχές, όπως θα διαπιστώσετε μέσα από τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) είναι πάρα πολλές:
Σχετικά Άρθρα
Μίλτος Ζαμπάρας: «Παπί και φαλαρίδα» μπροστά στους ισχυρούς – Τιμωροί μόνο για τους αδύναμους
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η Π.Δ.Ε. ενισχύει τις επιχειρησιακές δυνατότητες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων»
Super League 1 – Παναιτωλικός: Ο Λούκας Τσάβες με 35.91% καλύτερος παίκτης της σεζόν 2024 – 2025