Στο Δοκίμι Αγρινίου το βράδυ της Κυριακής (22/06) ένα Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε ανήλικο, με Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 22 Μαΐου 2025, στην περιοχή του Δοκιμίου Αγρινίου, όταν Ι.Χ. όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 15χρονο ανήλικο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν σταματημένος στην άκρη του δρόμου όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο καπό του οχήματος.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο 15χρονος δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο αναμένεται επίσημη ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.
Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Διαβάστε επίσης: Καινούργιο Αγρινίου: Για 4η μέρα στο Ρίο ο 44χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
Πηγή: Δοκίμι Αγρινίου: Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε ανήλικο, με Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο
Σχετικά Άρθρα
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου: Το Σάββατο, 9 Αυγούστου η «Λευκή Νύχτα»
Μεσολόγγι: Το τελευταίο «αντίο» στην ευεργέτιδα Αθηνά Παπαχρήστου
Μεσολόγγι – Κοινότητα Ελληνικών: Δικυκλιστής προσέκρουσε σε σιδερένιες μπάρες