«Δώρα ζωής» με τον θάνατό του προσφέρει η οικογένεια του 18χρονου Γρηγόρη από το Αγρίνιο. Ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου έπειτα από τροχαίο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).
- Όπως αναφέρει μιλώντας στο protothema.gr ο Συντονιστής Διευθυντής της Μ.Ε.Θ., κ. Χριστόδουλος Ναθαναήλ, «θα στηθούν γέφυρες ζωής με το Ωνάσειο, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Πανεστημιακο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θα αρχίσει η διαδικασία λήψης οργάνων τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του 18χρονου για την προσφορά τους, για την πράξη τους».
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η εγκεφαλική βλάβη που είχε υποστεί ο 18χρονος ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη και ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά του την περασμένη Τρίτη.
Παναγιώτα Καρλατήρα – protothema.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Από 15 έως 40 ευρώ τα εισιτήρια με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ.
Stoiximan SL1 – Π.Α.Ο.Κ.: Σε Ξενοδοχείο του Αγρινίου η αποστολή για το βαθμολογικό ντέρμπι με τον Παναιτωλικό!
Στην Κίνα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ξεκίνησε στη Σαγκάη ο κύκλος των θεσμικών επαφών