«Δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε», με αυτή τη φράση ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 Εθελοντική Αιμοδοσία τιμώντας την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
- Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα γίνει στο Κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Κωνσταντίνου (Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εορτή του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας.
«Καλούμε κάθε συνειδητοποιημένο άνθρωπο να έρθει στην εθελοντική αιμοδοσία και να προσφέρει στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο μας 10 λεπτά από τον χρόνο του.
Αυτά τα 10 λεπτά για κάποιον μπορεί να είναι μια ζωή.
Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα σας περιμένουμε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου».







Σχετικά Άρθρα
Ελένη Κατσαρή: «Έφυγε» από τη ζωή, πενθούν η Ντίνα και η Χρύσα για την απώλεια της μητέρας τους
Αγρίνιο: Άνδρας συνελήφθη για πυρκαγιά από αμέλεια, του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Σταύρος Γεωργίου: Ο Ιατροδικαστής εκτικά πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο Ποινικολόγος