Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην Κάτω Βασιλική πριν από λίγο μια γυναίκα 75 περίπου ετών.
- Την 75χρονη βρήκαν λουόμενοι να επιπλέει χωρίς αισθήσεις, την ανέσυραν από την θάλασσα και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η γυναίκα ήταν αρκετή ώρα σε αυτή την κατάσταση και επειδή δεν ήταν σε πολυσύχναστο σημείο της παραλίας, έγινε αντιληπτή πολύ αργότερα.
Εν τω μεταξύ νωρίς το πρωί άλλη μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην θάλασσα στον Αστακό. Και σε αυτή την περίπτωση οι λουόμενοι είδαν την αναίσθητη γυναίκα, την έβγαλαν από τη θάλασσα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.
Όμως μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο από το Μεσολόγγι η γυναίκα είχε μεταφερθεί από ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας.
aixmi-news.gr







Σχετικά Άρθρα
Βασίλειος Σταμάτης: Θλίψη στη Γουριώτισσα για τον θάνατο του 62χρονου πατέρα ενός γιου
Αγρίνιο: Μαθητές Γυμνασίου βοήθησαν στα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου
Αγρίνιο-Καρπενήσι: Το πρώτο τμήμα του έργου παραδόθηκε, χρειάζεται προσοχή – Τοποθετήθηκαν STOP