Δύο μεγάλες μουσικοχορευτικές βραδιές στο Θύρρειο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Στις 14 και 16 Αυγούστου στο Θύρρειο με δύο μεγάλες μουσικοχορευτικές βραδιές αναβιώνει το Θρησκευτικό Πανηγύρι του χωριού

  • Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσονται τα «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας | Καλοκαίρι 2023». Στις 14 και 16 Αυγούστου μεταφέρονται στο Θύρρειο σε δύο μεγάλες μουσικοχορευτικές βραδιές.

Με αυτές τις εκδηλώσεις τιμούμε και αναβιώνουμε το θρησκευτικό πανηγύρι του χωριού που γίνεται στις 15 Αυγούστου, στη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Την Δευτέρα, 14 Αυγούστου μια ξεχωριστής μουσικοχορευτική βραδιά βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Θυρρείου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με ώρα έναρξης 21.30 και είσοδο ελεύθερη.

Στις 21:30 στην Πλατεία θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Τμήμα του Θυρρείου.

Το σκέλος της μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 22:15. Η μπάντα του Παύλου Μπερμπερίδη θα παρουσιάσει ένα πλούσιο συναυλιακό μουσικό πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Την Τετάρτη, 16 Αυγούστου πάλι στην Πλατεία Θυρρείου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μία ακόμη μουσικοχορευτική βραδιά με ώρα έναρξης 21:30 και είσοδο ελεύθερη.

Στις 21:30 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο ΖΟΡΜΠΑΣ» θα παρουσιάσει Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς

Στις 22:15 Λαικοδημοτική ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για ατελείωτο ξεφάντωμα και χορό μέχρι το πρωί.

«Σας περιμένουμε λοιπόν στο πανέμορφο χωριό του Θυρρείου για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.