Δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών σχηματίστηκαν σε βάρος δύο ανδρών, σε περιοχές του Αγρινίου, το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023.
- Ειδικότερα:
Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε χωριό του Αγρινίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 31χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 4,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Εξάλλου, το βράδυ του Σαββάτου, συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 57χρονος, διότι έπειτα από έλεγχο στο όχημά του, βρέθηκαν 3,6 γραμμάρια κάνναβης.
Οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα σπό προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα από την ΕΛ.Φ.Ε.Α. με επίκεντρο τις νέες ψηφιακές υποχρεώσεις επιχειρήσεων και επαγγελματιών
«Αιτωλοακαρνανία: Μακρινή και μόνη!», αναφέρει η Νομαρχιακή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιοδεία κυβερνητικού επιτελείου
Ο Θανάσης Τζίμας από το Αγρίνιο: «Με το Κ.Κ.Ε. προχωράμε μπροστά στον δρόμο της ανατροπής»