Δυτική Ελλάδα: 81 κλοπές σε δίκυκλα στην Πάτρα

Και δεύτερο εργαστήριο με κλεμμένα δίκυκλα είχε ο 38χρονος που συνελήφθη.

  • Αίσθηση έχει προκαλέσει ο εντοπισμός και δεύτερου «εργαστηρίου» με κλεμμένα δίκυκλα του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και κατηγορείται για  81  κλοπές σε δίκυκλα και μοτοσικλέτες κυρίως στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας  «Γνώμη» ανάμεσα στα κλοπιμαία έχει δηλωθεί και μηχανή μεγάλου κυβισμού που ανήκει σε αξιωματικό που κατέχει θέση – κλειδί σε Αστυνομική Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας και η οποία εκλάπη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από την Αγυιά.

Από προχθές βρίσκεται στην Πάτρα ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργώντας επισταμένους ελέγχους. Στο στόχαστρο του κλιμακίου βρίσκονται αποθήκες και συνεργεία μοτοσικλετών κυρίως στην περιοχή της Αγυιάς και του Ζαβλανίου.

Η κλεμμένη μηχανή του αξιωματικού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. παραμένει άφαντη ενώ από την πρώτη στιγμή στις έρευνες για την υπόθεση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέδραμε ο αξιωματικός που έχει πέσει θύμα κλοπής, ο οποίος μάλιστα έχει ειδικές εκπαιδεύσεις σε κομβικές υπηρεσίες του εξωτερικού.

thebest.gr