Σταθερά υψηλά παραμένουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 18.825 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
- Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 5.190 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.241.
Επιπλέον, 39 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανάμεσά τους και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία κατέγραψε 331 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων να ανέρχεται σε 28.498 από την αρχή της πανδημίας.
Τέλος, 368 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.








Σχετικά Άρθρα
Φίλιππος Καμπούρης: Συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό του για απάτες εκατομμυρίων σε βάρος του Ε.Φ.Κ.Α.
Ένωση Αγρινίου: Προσλαμβάνει Γεωπόνο – Γεωργικό Σύμβουλο
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Πρωτοβουλίες για την οροεπιτήρηση των Αιγοπροβάτων