Σταθερά υψηλά παραμένουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 18.825 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
- Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 5.190 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.241.
Επιπλέον, 39 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανάμεσά τους και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία κατέγραψε 331 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων να ανέρχεται σε 28.498 από την αρχή της πανδημίας.
Τέλος, 368 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.








Σχετικά Άρθρα
ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Ο.Ε.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Συντονιστής ο Κώστας Κοπίδης και Αναπληρωτής ο Πάνος Καψάλης
Δημοσκόπηση MRB για το Open Beyond: Η Μαρία Καρυστιανού μπορεί να «χτυπήσει» τη Νέα Δημοκρατία!
Δήμος Αγρινίου – Γιάννης Βασιλείου: «Ό,τι ώρα και να συμβαίνει κάτι, όπου και αν είναι αυτό, είμαστε εκεί»