Αύξηση παρουσίασαν και πάλι σήμερα, Τρίτη τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τις 21.000. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 21.412 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
- Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.272 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.375, ενώ συνολικά η Κρήτη κατέγραψε 1.744.
Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κατέγραψε 362 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων να ανέρχεται σε 32.520 από την αρχή της πανδημίας.








Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Οριστική επίλυση της υδροδότησης του Δήμου Αγρινίου για τα επόμενα 100 χρόνια»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αποκαλύφθηκε η φανέλα που θα φορεθεί στα γενέθλια κόντρα στην Κηφισιά
Stoiximan SL1: Ο Παναιτωλικός κλείνει τα 100 και σε θέλει δίπλα του, 6 ευρώ γενική είσοδος με Κηφισιά!