Υψηλά παραμένουν και σήμερα σήμερα, Πέμπτη τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, «αγγίζοντας» τις 20.000. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 19.504 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
- Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.062 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 2.112.
Την ίδια στιγμή 38 ακόμα περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανάμεσά τους και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κατέγραψε 316 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων να ανέρχεται σε 33.120 από την αρχή της πανδημίας.
Τέλος, 379 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Αναλυτικά η διασπορά:








Σχετικά Άρθρα
Basketaki Agrinio: «Στο 4ο All Star Game παίζουμε για τα παιδιά»
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.: Με Χρήστο Κάκο στον πάγκο ο Παναιτωλικός επανήλθε στις νίκες
UCL – 8η Αγωνιστική League Phase: Κέρδισε (και) τον Άγιαξ ο Ολυμπιακός, πέρασε στην ενδιάμεση φάση!