Μια σπουδαία εθελοντική κίνηση έλαβε χώρα από το πρωί σήμερα στο Μεσολόγγι.
- Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και οι Messolonghi by Locals αποφάσισαν να συνεχίσουν την όμορφη δουλειά που γίνεται στο αλσύλλιο της Κλείσοβας όπου, ως γνωστόν, ο αείμνηστος Μάκος Τζάνος είχε δημιουργήσει έναν πνεύμονα πρασίνου αντί για το σκουπιδότοπο που ήταν μέχρι τότε.
Οι Μεσολογγίτες προέβησαν σε καθαρισμό της περιοχής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην λιμνοθάλασσα και μάζεψαν πάνω από 30 σακούλες με σκουπίδια που αφήνουν δυστυχώς ασυνείδητοι στο χώρο.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που θέλησαν να περάσουν συμβολικά μηνύματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Αυτός ο τόπος μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, εξαρτάται από τους δημότες και τους αιρετούς του.











aixmi-news.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο