Η Ε.Π.Ο. γνωστοποίησε τους διαιτητές για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας 2026, την ερχόμενη Τετάρτη (19/08, 17:15) ο Βασίλης Φίτσας στο Καλαμάτα – Παναιτωλικός.
Για πρώτη φορά στους πίνακες της Stoiximan SL1 και φυσικά τα… δύσκολα ξεκινούν νωρίς αφού ο διαιτητής από την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας καλείται να διεύθυνει ένα δυνατό νοκ-άουτ παιχνίδι πριν τη League Phase της διοργάνωσης Superbet Κύπελλο Ελλάδας 2026.
Ο Βασίλης Φίτσας θα έχει ως βοηθούς τους Κωνσταντίνου (Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας) και Στεφανή (Ε.Π.Σ. Καρδίτσας).
Να σημειωθεί πως 4η θα είναι η κα. Τσιοφλίκη (Ε.Π.Σ. Λάρισας).
Μη ξεχνάμε πως σε αυτό το παιχνίδι δε θα υπάρχει VAR οπότε ο διιατητής καλείται να αποφασίσει στο 100% για κάθε απόφαση ενώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.
Διαβάστε επίσης: Ο Παναιτωλικός στη Γαλλία: Προηγήθηκε με τον Μπρέγκου, ισοφάρισε σε 1-1 η Τρουά
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Ολυμπιακός προηγείται παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού
Stoiximan SL1 – Τέλος Παιχνιδιού: Ο Παναιτωλικός έχασε στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό
Stoiximan SL1 – Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο Ημίχρονο αν και μας απείλησαν»