Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος αντιδρά για τη μεταφορά του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ι.Π. Μεσολογγίου στο Αγρίνιο
Αναλυτικά η επιστολή προς τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κο. Σπύρο Διαμαντόπουλο για τη μεταφορά του υποκαταστήματος Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ι.Π. Μεσολογγίου στο Αγρίνιο:
«Αξιότιμε κε. Δήμαρχε,
Πληροφορηθήκαμε πρόσφατα και σας ενημερώνουμε οι υπηρεσίες και το προσωπικό του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έχουν ήδη αρχίσει να μεταφέρονται στο Αγρίνιο και μάλιστα σε γραφεία πολυκατοικίας που ενοικιάστηκαν, τη στιγμή που στο Μεσολόγγι ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο!
Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις που αφορούν την απομάκρυνση της Δ.Ο.Υ. Ι.Π. Μεσολογγίου, επιφέρει ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην τοπική οικονομία, στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, καθώς και γενικότερα στο κύρος και την εικόνα της πόλης μας.
Αναμένουμε από τον Δήμο μας, ως καθ’ ύλην αρμόδιο Φορέα, να καλέσει όλους τους φορείς της πόλης σε ευρεία σύσκεψη, προκειμένου να συζητηθούν οι ενέργειες συντονισμένης διαμαρτυρίας για τα παραπάνω ζητήματα.
Εν αναμονή των ενεργειών σας», αναφέρουν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και η Γενική Γραμματέας Μαρία Πλαστήρα.
Διαβάστε επίσης: Π.Δ.Ε.: Νέα κρούσματα ευλογιάς επιβεβαιώθηκαν στην περιοχή της Ναυπάκτου
Πηγή: Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος: Μεταφορά του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ι.Π. Μεσολογγίου στο Αγρίνιο







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό