Η Ευτυχία Σιαπλαούρα από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό πήρε μεταγραφή και τώρα θα παίζει στον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγρινιώτισσα Ευτυχία Σιαπλαούρα.
Η 19χρονη επιθετικός (ημ. γέννησης 30/1/2006) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως Αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ευτυχία Σιαπλαούρα ανέφερε τα εξής:
«Είναι πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα η ανακοίνωση της ένταξής μου στον Ολυμπιακό.
Από μικρή ηλικία είχα αυτό το όνειρο και σήμερα γίνεται πραγματικότητα.
Το να είμαι πλέον μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου, με ιστορία, αξίες και υψηλές προσδοκίες, με γεμίζει υπερηφάνεια και ευθύνη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Προπονητή μου και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Ανυπομονώ να ζήσω αυτή τη νέα εμπειρία, να δουλέψω με τις συμπαίκτριές μου και να συμβάλω με κάθε τρόπο στους στόχους της ομάδας.
Είναι τιμή να φοράς τα ερυθρόλευκα».
Διαβάστε επίσης: SL2: Ο Αντώνης Στεργιάκης (πρώην του Παναιτωλικού) και επίσημα στη Νίκη Βόλου!
Πηγή: Ευτυχία Σιαπλαούρα: Από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό στον Ολυμπιακό!
Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Απόλλων Δοκιμίου: Ο Θεόδωρος Ντούλιας νέος Πρόεδρος του Σωματείου
SL1 – Παναιτωλικός: Sold Out στο Πέταλο, αρχίζει να θυμίζει άλλες εποχές!
Αμφιλοχία: Σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση της δυτικής ακτογραμμής και η κατασκευή πεζόδρομου