Έι, ψιτ, …Τσακαλώτε

….οι σύντροφοί σου, βουλευτές, λένε χειρότερα!

  • Έχει τον χαβαλέ του όλο αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ, που φυσικά δεν εννοεί να βγει απ’ την εσωστρέφειά του.

Προσωπικά συγκλίνω στην τοποθέτηση Τσακαλώτου, αφού και για λόγους αισθητικής ακόμη, ε, δεν αποκαλείς «απατεώνα» τον πολιτικό σου αντίπαλο και εννοείται ότι δεν κάνεις το λάθος να τον υποτιμάς, πολύ περισσότερο όχι όταν είσαι σε όλες τις δημοσκοπήσεις καμιά εικοσαριά μονάδες πίσω.

  • Τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως, δεν με απασχολούν. Όπως, εκτιμώ, δεν απασχολούν κανέναν τα εσωτερικά προβλήματα κανενός κόμματος. Ο κόσμος έχει τις δικές του σκοτούρες. Και έχει σοβαρά ζητήματα να διαχειριστεί…

Έχω, όμως, μια απορία: Ο Ευκλείδης, που αντέδρασε και ορθώς επαναλαμβάνω, κατά τη γνώμη μου, αντέδρασε στις αναφορές Τσίπρα, έχει ακούσει τι λένε οι συνάδελφοί του βουλευτές;

Νεόκοποι, ακόμη «σύντροφοι», με τις δικές τους «αμαρτίες» στον πολιτικό στίβο, που θα περίμενε κανείς να είναι πιο συγκρατημένοι και που τους ακούς (ή τους διαβάζεις) και νομίζεις ότι ζεις στις αρχές της δεκαετίας του ’80…τουλάχιστον!!!

Που δεν κάνουν απλά σκληρή κριτική, πράγμα απολύτως λογικό όταν είσαι στην αντιπολίτευση, αλλά που προσπαθούν να σε πείσουν ότι οι κυβερνώντες είναι κάτι περίεργοι, κακοί και μοχθηροί άνθρωποι, που…δεν κάνουν λάθη, αλλά από επιλογή παίρνουν τις αποφάσεις εκείνες που οδηγούν το λαό στη δυστυχία και στην εξαθλίωση!

Πολιτικός σαδισμός, ένα πράγμα. Και, φυσικά, όταν αυτοί ήταν στην εξουσία, οι πολίτες τρέχαμε ανέμελα σε καταπράσινα λιβάδια, με τις πεταλουδίτσες, τις μελισσούλες και τα πουλάκια…τσίου!

 

Media group «Agrinio 365» | Φώτης Μπερίκος