Για εκδικητική πορνογραφία καταδικάστηκε ένας Αγρινιώτης επιχειρηματίας μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Η δίκη έγινε πρόσφατα, σε δεύτερο βαθμό, σε πόλη της Μακεδονίας αν και το περιστατικό για το οποίο βρέθηκε κατηγορούμενος σημειώθηκε το 2017.
Το Εφετείο του επέβαλε την ποινή με την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα: δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή αλλά και χρηματική ποινή ύψους 18.000 ευρώ, μειωμένου κατά 2.000 συγκριτικά με την αρχική απόφαση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AgrinioTimes.gr ο καταδικασθείς διατηρούσε σχέση με γυναίκα από περιοχή της Βόρειας Ελλάδας η οποία του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική του σχέση.
Η εξέλιξη φαίνεται ό,τι δυσαρέστησε έντονα τον Αγρινιώτη ο οποίος θέλησε να την εκδικηθεί για το «άδοξο» τέλος της ιστορίας τους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στην κατοχή του «ευαίσθητο» προσωπικό υλικό σε ψηφιακή μορφή το οποίο φρόντισε να διοχετεύσει σε άλλα πρόσωπα.
Το γεγονός ό,τι διασυρόταν διαδικτυακά μέσω δημοσιοποίησης αυστηρώς προσωπικών της στιγμών υπέπεσε τελικώς και στην αντίληψη της γυναίκας.
Η αντίδραση ήταν άμεση καθώς κινήθηκε νομικά σε βάρος του επιχειρηματία και έστω, μετά από επτά χρόνια, πέτυχε αυτός να καταδικαστεί οριστικά για εκδικητική πορνογραφία.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Προυσός: Έκλεισε προσωρινά ο δρόμος προς το Λαμπίρι εξαιτίας της κατολίσθησης
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Βασίλης Ρίζος: Η Θεανώ Φωτίου για την πολιτική κηδεία του μοναχογιού της τη Μεγάλη Τετάρτη
Πολεμική Αεροπορία: Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική διάσωση του Ορειβάτη στον Άγιο Βλάση Αγρινίου
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην Εθνική Οδό κοντά στον Κόμβο του Δ.Α.Κ.