Εκδηλώσεις της Τ.Ο. Αιτωλ/νίας του Κ.Κ.Ε. σε Αμφιλοχία και Μεσολόγγι

Εκδήλωση για τα 77 χρόνια από τη μεγάλη νικηφόρα «Μάχη του ΕΛΑΣ» στην Αμφιλοχία, καθώς και ομιλία-συζήτηση στο Μεσολόγγι, διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. τις επόμενες μέρες.

  • Την Κυριακή 25 Ιουλίου, στις 8:15 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας, η Κ.Ο.Β. Αμφιλοχίας του Κ.Κ.Ε. και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, τιμούν όσους αγωνίστηκαν για το ψωμί, την τιμή και τη λευτεριά του Λαού, με αφορμή τα 77 χρόνια από τη μεγάλη νικηφόρα «Μάχη του ΕΛΑΣ» κατά των Γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους στις 12-13 Ιουλίου 1944.

Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της Τ.Ε. Αττωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων.

Στις 9:15 μ.μ. στο  γήπεδο μπάσκετ στο Λιμάνι θα γίνει αφιέρωμα στον Παλαιστινιακό Λαό, με απαγγελία ποιημάτων του Παλαιστίνιου Ποιητή Μαχμούντ Ντάρουις, θα τραγουδήσει ο Γιώργος Παπαθανασίου και θα προβληθεί η ταινία «ΟΜΑΡ» του Χάνι Αμπού Ασάντ.

  • Τη Δευτέρα 26 Ιούλη, στις 8:00μμ, στον προαύλιο χώρο, του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, θα γίνει ομιλία-συζήτηση, με θέμα «Ισχυρό Κ.Κ.Ε.- Νους, Καρδιά, Οργανωτής της εργατικής-λαϊκής πάλης για το Σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του Κ.Κ.Ε. και του Γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.