Με υψηλούς καλεσμένους η εκδήλωση για τα 450 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου τα διδάγματα και τις συνέπειες στη σύγχρονη εποχή
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Καθηγητής Εξωτερικής Πολιτικής κ. Άγγελος Συρίγος, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου – Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κατρούγκαλος και η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Δέσποινα Τσοβίλη-Χατζηβασιλείου. Τη συζήτηση συντόνισε ο γνωστός Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Παπαδόπουλος (Open Channel, RealFM, Realnews).
Το παρόν έδωσαν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ,ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Λύρος, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Βαρεμένος και Μωραΐτης.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πρέσβεις:
Κυριάκος Κενεβέζος, Πρέσβης της Κύπρου
Enrique Miguel Rubio, Πρέσβης της Ισπανίας
Hermine Poppeller, Πρέσβης της Αυστρίας
Joseph Cuschieri, Πρέσβης της Μάλτας






nafpaktianews.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: «Μαγικά Φίλτρα 2», από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
«Μουσικά Πρωινά»: Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανοίγει την… αγκαλιά της στα Σχολεία!
Η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε για να ξεχωρίσει…»