Ο Δήμος Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας – Τομέας Αγρινίου και μετά την προμήθεια και εγκατάσταση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών σε κεντρικά σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων, συνεχίζει τις δράσεις εκπαίδευσης στη χρήση τους.
- Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, 26 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με διασώστες του Ε.Κ.Α.Β., οι οποίοι μετέδωσαν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και μοιράστηκαν την εμπειρία τους με πολίτες, μαθαίνοντάς τους πώς να αναγνωρίζουν μια ανακοπή και να πραγματοποιούν ΚΑΡΠΑ και ανάνηψη με τη χρήση του απινιδωτή καθώς και τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση πνιγμονής και τη θέση ανάνηψης.
Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας – Τομέας Αγρινίου κα Θεοδώρα Τσιόλη, κ. Βασίλη Καραμάνη και κ. Βασίλη Γκούβελο, που ανταποκρίνονται με επαγγελματισμό στην ανάγκη για εκπαίδευση του γενικού κοινού στις πρώτες βοήθειες και ειδικά στη χρήση των νέων απινιδωτών.











Σχετικά Άρθρα
Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Αγρινίου: Καταγγέλλει χειροδικία σε εργαζόμενη Μεζεδοπωλείου
1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου: Πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά ζωής
Αγρίνιο: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου