Η ΕΛ.ΑΣ. στο Αγρίνιο εξετάζει καταγγελία πως 44χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει την εν διαστάσει σύζυγό του.
Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στο Αγρίνιο, ύστερα από καταγγελία γυναίκας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής (18/9/2025).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δεν περιορίζεται μόνο στην κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Έχασε τη ζωή της 50χρονη μητέρα 4 παιδιών – Εκτός πορείας Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο περιστατικό
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ. – Αγρίνιο: 44χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει την εν διαστάσει σύζυγό του







Σχετικά Άρθρα
Κακοκαιρία στη Βόνιτσα: Κλειστό το Γυμνάσιο Μοναστηρακίου – Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια
Κώστας Ρουμελιώτης: 12 Νοεμβρίου στη Γορτυνία Αρκαδίας το τελευταίο «αντίο» στον 52χρονο
Νίκος Κουτσοκώστας: Ο 55χρονος Αμφιλοχιώτης παραμένει εγκλωβισμένος σε έρημο Ορεινό χωριό