Το Ελαιόφυτο Αγρινίου πενθεί, ο Νίκος Σωτηρόπουλος ήταν ο άτυχος 67χρονος που σκοτώθηκε με το τρακτέρ, την 14η Μαΐου το τελευταίο «αντίο».
Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/05), ο 67χρονος Νίκος Σωτηρόπουλος εκτελούσε εργασίες σε λιοστάσι της περιοχής, όταν –υπό συνθήκες που διερευνώνται– το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 14 Μαΐου και ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα (17:00) και θα τη συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Greek Village Life – Παλαιομάνινα Ξηρομέρου: Η 88χρονη Διαμάντω μιλά για τη ζωή της και συγκινείται







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Ντόρα Διαμάντη: Δύσκολες ώρες για τη Γυμνάστρια, πενθεί για την απώλεια της μητέρας της
Γεώργιος Κωστακόπουλος: Πενθεί το Αγρίνιο και ο επιχειρηματικός κόσμος για τον 67χρονο
Ξεπέρασαν τους 10 οι υπεράριθμοι σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο – Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία