Η Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star: Η «Φλόγα» φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο (Ηχητικό)

Η Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star: Η «Φλόγα» φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί στις 12» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου 2024 η εκπρόσωπος του Τοπικού Παραρτήματος της «Φλόγας» Αγρινίου κα. Έλενα Παπαγιάννη – Σαπλαούρα με αφορμή την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που θα λάβει χώρα το απόγευμα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.
Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά της 4ης τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου θα παρουσιάσουν δραματοποιημένο το παραμύθι της Κωνσταντίνας Αναγνωστοπούλου «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν». Την εκδήλωση θα συμπληρώσει η Ομάδα Χορωδίας και Έκφρασης «Ήβη» του Δήμου Αγρινίου όπου συνομιλεί με τους Ευσταθία Γρέντζελου, Αγγελική Δαλιάνη και Γιώργο Αθανασόπουλο.

Όπως, δήλωσε η κα. Παπαγιάννη: «Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η εκπρόσωπος της «Φλόγας» σημείωσε πως όταν ένα παιδί νοσεί, νοσεί όλη η οικογένεια.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε η κα. Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5: