Η Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star για τις Δράσεις της «Φλόγας» (Ηχητικό)

Για το σημαντικό έργο της «Φλόγας» και ειδικότερα τις δράσεις του Συλλόγου κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2021 στο Αγρίνιο, μίλησε η εκπρόσωπος του Συλλόγου – Εθελόντρια κ. Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

  • Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο. Τα Παραρτήματα που έχουν δημιουργηθεί σε πολλούς Νομούς της χώρας, έχουν σκοπό την ενδυνάμωση της παρουσίας της «Φλόγας» στην περιφέρεια και την υποστήριξη των οικογενειών με παιδιά που νοσούν από καρκίνο στον νομό τους.

Η κ. Παπαγιάννη ανέφερε πως μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της , «Η Φλόγα» στηρίζει τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών Νοσοκομείων και συνδράμει στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, ενώ βοηθά και υποστηρίζει οικονομικά τις οικογένειες των νοσηλευόμενων παιδιών στα Νοσοκομεία της Αθήνας.

Επιπλέον, αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα των οικογενειών τους.

«Η Φλόγα» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος στηρίζεται σε δωρεές για την επίτευξη των στόχων της. Στην ιστοσελίδα της www.floga.org.gr λειτουργεί eshop και υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το εργο της και το πως μπορεί κάποιος να προσφέρει χρήματα.

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2021, «Η Φλόγα» έχει προγραμματίσει bazzar με χειροποίητα αντικείμενα από εθελοντές της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 27 Νοεμβρίου 2021, (17:00 – 21:00) και στις 28 Νοεμβρίου 2021 (10:00 – 21:00) στο πλάισιο της !ης Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.
  • Στις 10 Δεκεμβρίου 2021, στο Άναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 2021, στο στόλισμα του Χριστουγεννιατικου Δέντρου από παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, με στολίδια της « Φλόγας», στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.
  • Στις 17 Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Έλενας Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5: