Η Έλενα Παπαγιάννη στον Antenna Star για το 3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η Έλενα Παπαγιάννη μητέρα της Μαργαρίτας Σαπλαούρα που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 14 ετών και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» που ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

  • «Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου θα συνδιοργανώσει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το 3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» στο Κλειστό του Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης». Πιο συγκεκριμένα, στις 16:30 έχουμε την τελετή έναρξης και την παρουσίαση των ομάδων. Στις 17:00 ο πρώτος αγώνας ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ A.O. – ΙΟΑΝΝΙΝΑ B.C. και στις 19:30 Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΧΑΓΙΑ ’82 ενώ την Κυριακή στις 17:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 19:300 ο μεγάλος τελικός. Να σημειωθεί ότι στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και οι απονομές», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια για το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο θα γίνει στη μνήμη της Μαργαρίτας για τη 3η χρονιά στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

Ύστερα, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο δικό της παιδί, τη Μαργαρίτα η οποία έκανε την προσπάθειά της να κρατηθεί στη ζωή και πώς ακόμη και τώρα νιώθει ότι εξακολουθεί να δίνει ζωή σε άλλα παιδιά μέσα από τα όσα πέρασε η ίδια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό έργο της «Φλόγας» η οποία σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ακούστε, αναλυτικά, όλη τη συνέντευξη της κ. Παπαγιάννη στον Antenna Star 103.5: