Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποφάσισε να επιτρέψει την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca και σε ηλικίες από 65 ετών και πάνω.
- Με το τρόπο αυτό, αναμένεται να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός σε αυτές τις ηλικίες στις οποίες περιλαμβάνονται πολλές ευάλωτες ομάδες πολιτών οι οποίοι νοσούν και πιο βαριά εάν προσβληθούν από κορωνοϊό.
Μετά την εξέλιξη αυτή άνοιξε ήδη η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 65-74 ετών και τα ραντεβού κλείνονται πλέον και στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
Μέχρι σήμερα πανελλαδικά έχουν γίνει συνολικά περίπου 1,2 εκατ. εμβολιασμοί και το 35% αυτών έχει λάβει και τις δύο δόσεις.
e-maistros.gr
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: 43χρονος προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία
Αγρίνιο – Δ.Ε.Η. Tour of Hellas: Σημαιοστολισμός για την κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση
Αγρίνιο: Την Παρασκευή (04/04) δικάζονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θέρμου – Συγκέντρωση για την Τριχωνίδα