Να μη πληρώσουν ΕΝ.Φ.Ι.Α. όσοι πήραν τα εκκαθαριστικά, πριν ελέγξουν πρώτα στο Taxisnet αν τους έγινε –ή όχι- ο συμψηφισμός με επιστροφές φόρου που δικαιούνται, καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων.
- Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν λάβει χρεωστικό φόρου, αλλά το εκκαθαριστικό δεν αποτυπώνει το πραγματικό ποσό που οφείλουν να πληρώσουν! Και αυτό γιατί το βράδυ του Σαββάτου έγιναν μαζικοί συμψηφισμοί με πιστωτικά υπόλοιπα που είχαν χιλιάδες φορολογούμενοι.
Για τους «τυχερούς» που -μετά τους συμψηφισμούς- οφείλουν να πληρώσουν λιγότερα ή εξόφλησαν, το εκκαθαριστικό σημείωμα και η ανάλυση δόσεων εξακολουθεί να μη δείχνει καμία έκπτωση.
Το πραγματικό ποσόν οφειλής αποκαλύπτεται μόνο εάν βγουν από το περιβάλλον υποβολής δηλώσεων Ε9 και ΕΝ.Φ.Ι.Α., για να μπουν στον ατομικό λογαριασμό τους και στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση, για να βρουν τις «Οφειλές εκτός ρύθμισης».
protothema.gr







Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Ρεπορτάζ στις 10»: Με την Αγρινιώτισσα Μίνα Καραμήτρου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη
Γεγονότα που σημειώθηκαν σαν σήμερα (22/08)
Εορτολόγιο: 22/08 τιμώνται ο Άγιος Αγαθόνικος και οι μαζί μ’ αυτόν Ζωτικός, Ζήνων, Θεοπρέπιος, Ακίνδυνος και Σεβηριανός