Ενημέρωση από το Κ.Δ.Α.Π. Αστακού για την παρουσία των παιδιών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Αστακού

Αγαπητοί μας γονείς,

Η συνεργασία μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ΚΔΑΠ έχει αποδειχθεί εξαιρετική!!!

Για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζουμε ότι για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των παιδιών, των οικογενειών τους, του προσωπικού του ΚΔΑΠ και όλων μας είναι απαραίτητο να διενεργούνται τα ΣΕΛΦ-ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ που προβλέπονται για το ΣΧΟΛΕΙΟ και να δηλώνονται στο EDUPASS.

Καθώς το edupass αποτελεί πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο δεν ανήκουν τα ΚΔΑΠ, δεν έχουμε πρόσβαση σ’ αυτή ως ΚΔΑΠ. Για το λόγο αυτό κάθε παιδί που έρχεται στο ΚΔΑΠ μας οφείλει να δείχνει στην είσοδο την κάρτα που βλέπετε στην φωτογραφία, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΚΔΑΠ μας και να την συμπληρώνετε μετά τη διενέργεια του τεστ ή να εκτυπώνετε τη δήλωση από το edupass, ή να μας την στέλνετε εδώ σε προσωπικό μήνυμα στο messenger ή στο e-mail του ΚΔΑΠ μας [email protected] για διευκόλυνσή σας.

Περισσότερο τώρα από κάθε άλλη φορά πρέπει να έχουμε ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ευτυχώς φέτος η δια ζώσης επικοινωνία μας και δημιουργική απασχόληση δεν έχει διακοπεί, αλλά ας είμαστε όλοι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Υ.Σ. Απαραίτητη η χρήση μάσκας από παιδιά και εκπαιδευτικούς. Στο χώρο του ΚΔΑΠ δεν εισέρχονται γονείς/συνοδοί των παιδιών και αν εισέλθουν αποκλειστικά με μάσκα. Η θερμομέτρηση είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται υποχρεωτικά στο ΚΔΑΠ μας και πλέον διατίθεται και ειδική αίθουσα covid-19 για απομόνωση ύποπτων περιστατικών, μέχρι την παραλαβή από τους γονείς.